Sofa

Filter

Price

krkr

Functions

Lendge

Bredde

Høyde

Frage

Sammenleggbare sofaer med sovefunskjon

Ingen vil krangle over at en god og komfortabel seng med riktig madrass garanterer best søvnkvalitet. Mange bor likevel i hybler, og derfor er det vanskelig å finne nok plass til en stor seng. Hvis man kjøper en stor seng, mister man mye plass til andre, viktige og nyttige møbler. Hvis du dessverre må forlate dine drømmer om en stor seng, anbefaler vi å tenke på sofaer med sovefunksjon. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av møbler som skal fylle kravene til et lite rom også.

Vi tilbyr mange forskjellige typer sofaer og derfor bør valget vurderes grundig. Først anbefaler vi å ta hensyn til størrelse på rommet. En stor stue skal ikke være problematisk, og derfor vil store sofaer fungere svært godt i slike rom. Hvis du mangler plass i stuen din, er det verdt å kjøpe en 2-seters eller en liten 1-seters sofa. Antall familiemedlemmer som skal bruke sofaen spiller også en viktig rolle. Kommer gjestene dine på besøk og dere trenger plass til å kose dere? Det er også betydelig. Hvis du vil sove på din sofa regelmessig, vil en sofa med sovefunksjon fungere best for deg. Mange sofaer kommer med komfortable seter, men ryggstøtter kan være fastere. Det å sove på akkurat denne siden av sammenleggbare sofa med sovefunksjon kan bli mindre komfortabel for en. Hvis gjestene dine skal tilbringe bare en natt på sofaen, skal det ikke være et problem i det hele tatt, men om du kommer til å sove på denne sofaen regelmessig, kan forskjellen i komfort være merkbart.

Folk som setter pris på praktiske møbler, bør velge sofaer med sovefunksjon og oppbevaring. Dette er en flott løsning som lar deg bruke den ofte ubrukte plassen under sengen som praktisk oppbevaringsplass. I tillegg til sengeklær, kan du også oppbevare ekstra puter, tepper osv. En sofa med sovefunksjon og en beholder for sengeklær sparer også mye plass i skap og kommoder.

Vår butikk tilbyr et bredt utvalg av sofaer i ulike former og stiler. Her finner du både klassiske modeller som passer til de fleste rom, samt mer moderne sofaer med sovefunksjon. Vatterte sofaer som står på trebein er et veldig populært valg. De er også preget av en unik og smakfull stil som vil sikre et attraktivt bilde av interiøret ditt. En moderne sofa med sovefunksjon og flyttbare nakkestøtter vil også være et godt valg, som vil gi enda mer komfort mens du sitter, slik at du kan hvile hodet fritt. Vi har også et tilbud for de som elsker retro og skandinaviske stiler. Det store fargeutvalget på sofaene fortjener også oppmerksomhet. Her finner du modeller med møbeltrekk i nøytrale farger, samt i de mest fasjonable nyansene denne sesongen, som marineblått eller smaragd. Vi har også et bredt utvalg av mønstrer, for eksempel et stilig rutete- eller blomstermotiv.

Sofaene både med og uten sovefunksjon er en perfekt måte å omgjøre et rom til funksjonell og praktisk stil. Disse møblene tilbyr mye mer enn du kanskje tror, og derfor er de ekstremt populære og våre kunder ofte setter pris på dem. Vi anbefaler deg også våre stilige sofaer med sovefunksjon, som gir den høyeste grad av tilfredshet. Sammenleggbare sofaer er en av de mest praktiske stuemøblene. De kan brukes både til daglig hvile og til å sove om natta. Disse sofaene kommer til å bli en unik dekorasjon av stuen din.

De sammenleggbare sofaene er ikke visuelt forskjellige fra andre typer sofaer. De tar ikke mer plass, så det er enda mer verdt å velge dem. Selv om du har tenkt å bruke sofaen kun til å sitte, er det alltid lurt å ha en ekstra seng hjemme, ikke sant? Med disse sofaene kan du enkelt skape en komfortabel overnatting for gjestene dine.

Disse møblene vil også fungere perfekt i et annet tilfelle. Små leiligheter, som hybler, kan ofte være vanskelige å planlegge på en funksjonell og praktisk måte. Vi kan tross alt ikke organisere stuen og soverommet separat. Sammenleggbare sofaer kommer som en løsning. Slik kan vi spare plass og omgjøre vår stue til soverom om natta uten problemer. Om dagen kan de brukes som plass til avslapning eller underholdning. Om natta blir de til en seng i full størrelse. De fleste sofaer har plass til to personer, og derfor er de en flott erstatning for dobbeltseng. Med sofaer med sovefunksjon får du også ekstra plass til oppbevaring av for eksempel sengeklær eller puter.

Sofaer for familier, dyreiere eller single folk

Det er ikke alltid lett å finne den rette sofaen. Sofaen skal være ideelt tilpasset hverdagens behov, avhengig av om den skal brukes av en stor familie, single, par eller folk med kjæledyr. En velvalgt sofa vil forbli hos deg i mange år, så når du kjøper, bør du ta hensyn til flere faktorer:

Sofaer for familien

En komfortabel og sammenleggbar sofa er sentrum av familielivet. Her er hvor barn leker, og foreldre slapper av. Den beste sofaen for en familie bør være koselig og stor. Du kan bestemme deg for hvilken sofa blir best for din familie, basert på størrelse av rommet ditt. For å sikre mer komfort, kan du legge en lenestol eller fotskammel til. 

Sofaer for par

2-seters sovesofaer er til og med laget for par. Du kan også gjerne velge en 3-seters sofa slik at du og kjæresten din kan legge dere komfortabelt og tilbringe hver filmkveld sammen.

Sofaer for en singel

Polstrede sofaer med sovefunksjon vil alltid være førstevalget for single folk. En typisk hybel er vanligvis liten og må designes på en praktisk måte. Derfor bør ikke en funksjonell sofa være for stor og det er best om den kommer med sovefunksjon. Enkeltseters sofaer for hverdagssøvn er de mest populære for mindre hybler, fordi de tar mye mindre plass enn store senger. Den store fordelen med å være singel er at du kan kjøpe en sofa i den stilen du liker uten å konsultere en samboer!

Sofaer for eiere av hunder og katter

Alle som bor med kjæledyr vet at klørne kan ødelegge materiale raskt. Når det gjelder kjæledyreiere, anbefaler vi derfor slitesterkt og ripebestandig møbeltrekk og fargen på sofaen som samsvarer dyrets hårfarge. Sofaer i imitert skinn er et godt valg. De er lettere å beholde rene og håret-frie. Sofaer i skinn absorberer ikke lukt heller, og det er en stor fordel hvis vi må gå en tur med kjæledyret vårt i grisevær også. For de som har kjæledyr hjemme, anbefaler vi også sofaer i syntetiske materialer, for eksempel velur. Velur er dekket med et spesielt hydrofobt belegg som beskytter sofaen din og forhindrer penetrering av væsker. I tillegg er stoffet svært motstandsdyktig mot pilling, trådtrekking av dyreklør og forhindrer forekomst av nupper. Materialet kan enkelt rengjøres med kun vann, uten behov for å bruke vaskemidler.

Moderne sofaer

For de som elsker moderne design, vil den beste sofaen gi stuen en unik karakter og vil være dens visuelle fokuspunkt. En elegant sofa med fløyelstrekk i flaskegrønn eller blekkfarger mot en grønnmalt vegg vil se ekstremt stilig ut. På den andre siden, vil en polstret sofa i nyanser av blått eller lysegrå passe vakkert inn i en lys stue designet i country- eller cottage stil. Dekorative og koselige puter vil understreke en koselig og rustikk atmosfære.

Komfortable sofaer til hver stue

Hvis du leter etter et elegant møbel til stuen som ikke vil overvelde rommet med sin størrelse, velg en sofa uten sovefunksjon. De har blitt kombinert med elegante bein som gjør at de ser lettere og mer elegante ut. Du kan velge farge, stil og material selv. De som elsker de klassiske løsningene, vil også finne noe interessant hos oss. Sofaer i skinn med ekstrem varighet er svært komfortable og enkle å holde rene. Ønsker du å øke komforten ved avslapning? Vi kan hjelpe deg! Noen av våre sofaer kommer med uttrekkbare seter. De er laget av høykvalitetsmaterialer som tåler de skarpeste klørne til kjæledyret ditt, og den ekstremt lunefulle oppførselen til koppen, hvis du søler kafeen eller teen på sofaen. Polstrede sofaer er også en perfekt løsning for allergikere. Alle kommer til å finne noe for seg selv blant de 1000 fargene og materialene som finnes i vårt tilbud. En sofa du vil elske, må være i pakt med livstilen din. Du kan også legge komfortable puffer til. De kommer i mange forskjellige størrelser. De kan enkelt tilpasses sofaens stil og møbeltrekk.