Retur

Kan jeg returnere en vare?

Ja. angrerettsloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Etter norsk lov er angrefristen satt til 14 dager etter mottatt leveranse. Beklager at du ønsker å returnere ordren din. Vi vil gjøre det enklest mulig får deg å returnere varen. Kontakt vår kundeservice med ditt ordrenummer og fyll ut angrerettskjema.

Va bør jeg gjøre hvis jeg har mottatt feil vare?

Vi beklager vi så mye hvis du mottar en vare du ikke har bestilt. Vennligst kontakt kundeservice på kontakt oss så løser vi problemet! Hvis du kaster emballasjen, mister du muligheten til å returnere varen i løpet av 14 dager.

Når får jeg pengene i retur?

Vi utfører normalt tilbakebetalinger via bank i løpet av tre dager fra vi har mottatt din forsendelse. Vær tålmodig, for det tar vanligvis 30 dager før tilbakebetalingen blir kreditert din konto. Tiden avhenger av hvilken bank du har. Har du spørsmål vedrørende din Klarna faktura/betaling; https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Kan jeg avbestille min ordre?

Ja. Du har rett til å avbestille varene fra ditt nettkjøp helt frem til du henter eller får de levert. Ta kontakt med Husea kundeservice kontakt oss.

Kan jeg avbestille min spesielbestilling?

Ja. Du betaler et depositum på 50% av møbelprisen når du bestiller spesialordre dine. Spesialordre kan ikke kanselleres. Skulle dette likevel skje, vil ikke depositumet bli refundert. De resterende 50 % trekkes ved å sende produktet til kunden.

Jeg har montert min vare, kan jeg benytte meg av angreretten fortsatt?

Angreretten er alltid 14 dager på nettkjøp. Varen må være salgbar og originalemballasje skal følge med. Dersom du har montert møbelet vil vi derfor måtte selge dette som B-vare, og en får kun tilbake 50% av kjøpsbeløpet. Når originalemballasjen er åpnet eller mangler må denne pakkes om, vi trekker derfor fra 25% av kjøpesummen for åpnede varer. Det er dessverre ikke mulig å returnere en vare uten original emballasje.

Kan jeg returnerer en ordre uten emballasjen?

Hvis du kaster emballasjen, mister du muligheten til å returnere varen i løpet av 14 dager. Det er derfor en god idé å brette emballasjen sammen og spare den til du har bestemt deg.

Må jeg selv returnere varene?

Ja. Kunde må selv returnere varene til utleverende varehus. For hjelp med returtransport, kontakt Husea AS på kontakt oss kontakt oss.