Lenestoler

Filter

Price

krkr

Functions

Lendge

Bredde

Høyde

Frage

Stilige lenestoler som faller i øynene

Moderne lenestoler er ofte forbundet med et typisk møbel som er en perfekt mach til resten av de polstrede møblene. Våre lenestoler er ikke bare stilige, men de er også møbler som kan gi deg mye glede. Flyttbare nakkestøtter, en uttrekkbar skammel og flyttbare armlener hjalp oss med å lage den perfekte lenestolen! Våre moderne lenestoler passer inn i ethvert design. De er perfekte for en stue, soverom, tenåringsrom, hjemmekontor og til og med et romslig og stilig kjøkken. Med denne typen møbler kan du omgjøre ethvert rom til en koselig og luksuriøs stil.

Komfortable møbler for avslapning

Lenestoler er et stilig og funksjonelt valg for ditt avslapningsområde. På grunn av de forskjellige størrelsene, kan de visuelt balansere en stor sofa eller gjøre rommet koseligere. Store polstrede lenestoler sørger for høy sittekomfort. Vi vet også hvor viktig designet til stuen er. Vi respekterer tiden din som brukes på nøye utvalg av alle møbler slik at de kunne passe perfekt til den valgte stilen. Derfor har vi lagt en liten, halvsirkelformet Mula-lenestol til vårt tilbud, som passer inn i ethvert rom, takket være sine kompakte dimensjoner.

Lounge lenestoler er spesielt koselige å sitte på grunn av at de vanligvis kommer med et bredt og lavt sete. Klassiske og like komfortable lenestoler med høy ryggstøtte passer alltid godt til vintagestilen, og hvis du ønsker stuen din å få en elegant og skandinavisk stil, anbefaler vi å plassere de sammenleggbare lenestolene sammen med minimalistiske tremøbler. 

Firkantede modeller av lenestoler på en metallramme i skinntrekk understreker perfekt det enkle og moderne designet.

4-beins lenestoler med treramme er en klassiker blant hvilemøbler. Mange av dem kommer også med ekstra funksjoner som recliner. Lenestolene med avslapning funksjon, som for eksempel Hampton og Belize, gjør det lettere å tilpasse posisjon du vil oppnå mens du sitter i lenestolen din. Du kan for eksempel sitte oppreist og lese eller lene deg tilbake for å ta en kort lur eller se en film.

Og til slutt: puffer! Etter en lang dag kan du hvile de slitne føttene dine på puffer og slappe av enda mer. Dette lille møbelet kan også brukes som en praktisk plass for oppbevaring eller et ekstra sete. En puff som er ideell for lenestolen, finnes i en egen kategori: puffer.

Oppdag våre lenestoler

Vår katalog inneholder over 1000 forskjellige materialer og stoffer som er rike ikke bare når det gjelder fargene, men også når det kommer til deres egenskaper. Leter du etter et fuksia-farget anti-allergi eller pilling-bestandig stoff? Du har kommet til det rette stedet! Ved hjelp av ekstravagant design, blir lenestolen din et møbel som faller raskt i øynene.

1. Tekstiler

Det spiller ingen rolle om du leter etter intense farger eller pastellfarger – utvalget av tekstiler og mønstre er enormt her! Basert på det du krever og behøver, kan du velge mellom syntetiske eller naturlige stoffer samt med blandinger av bomull, ull og polyester. Vårt tilbud inkluderer trekk som er kjæledyr-, barn- og allergivennlige, enkle å rense, myke, komfortable og vannavstøtende. Vi har også tekstiler som ullblandinger og stoffer av resirkulerte materialer.

Syntetiske materialer er slitesterke og holdbare. Bomull er sterk, rivebestandig, og det puster også. En subtil glans og mykhet kommer med lenestoler i fløyelstrekk.

2. Skinn

Lenestoler i skinn ser alltid veldig elegante og stilige ut. Dette naturlige materialet er slitesterkt, motstandsdyktig og tilpasser seg komfortabelt til hudens temperatur.

3. Imitert skinn

Imitert skinn er både praktisk og vanskelig å skille fra ekte skinntrekk. Det ser like edelt og elegant ut. Siden imitert skinn ser så rik og stilig ut, kan de lenestolene i imitert skinn konkurrere med de raffinerte lenestolene i skinn.