Bestseller

Lenestol Fuelta

Add to Wishlist

kr 10,999.00 kr 13,999.00

-21%

1 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Fuelta lenestol passer til mange bruksområder, inkludert en fantastisk spisestol, soveroms-stol, gangstol eller kanskje til og med til sminkebordet ditt!

Levering: 4 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_VX1MW
Kategori:

Fuelta er en lenestol med stilige, svingete linjer og et bredt, koselig sete. Det myke setet, korsryggstøtten og mobiliteten til underlaget gjør denne lenestolen ekstremt behagelig.

Kvalitet

De kraftige materialene av høykvalitet gjør at Evora hvilestol er laget for å vare i generasjoner.

Komfort

Med det store og brede sete er dette den ultimate daybeden å slappe av i, her er det god plass til flere enn én, når en skal slappe av i stuen.

HR Skum

HR T30 skum med ulik densitet, hardhet og fleksibilitet som fører til den beste kvalitet. Kraftig formstøpt skum gir jevn komfort som varer over tid.

Soil - Stoff

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde46 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa

Konstrucjon

KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeSoil
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på.
Martindale100 000
Materialverdier100 % Poliester
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll RyggputerBlandning av skumpinner og ballfiber.
BenTre

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenestol Fuelta”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *