Bestseller

Hjørnesofa Quadro

Add to Wishlist

kr 18,999.00 kr 28,999.00

-34%

11 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Hjørnesofa Quadro har en rekke løsninger for å forbedre daglig bruk. På den ene siden er det en praktisk beholder for sengetøy, på den andre siden Quadro hjørnesofaen har sovefunksjon. Quadro skaper fellesskap og komfort i hjemmet.

Levering: 6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_PSC6F
Kategori:

Delfin mekanisme ble brukt for å lette utfoldelsen av sovefunksjonen, utfoldelse er enkelt, slik at alle kan håndtere det. Hjørnesofaen har en romslige beholdet for sengetøy. Den er plassert under sjeselongen. Quadro hjørnesofa er laget av et sterkt og myk Monolith-stoff. I sete- og ryggputen er det en sammensetning av silikonfibre (fiocco) og høyelastisk skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid.

Kvalitet

Quadro hjørnesofaen er konstruert av en kombinasjon av kvalitet furu og hardt bøketre. Ramme forsterket med MDF -brett, er solid og holdbar, takket være at hjørnet vil nytes i mange år.

Ekstra soveplass

Quadro hjørnesofaen er for deg som skal bruke sovesofaen mest som sofa og samtidig setter store krav til gjestesengen.

Beholder for sengetøy

Puter, tepper og sengetøy kan oppbevares i den store beholderen under setet.

Barnevenlig Super Stoff

Monolith stoff, kolleksjonen er veldig behagelig å ta på og holdbart. Stoffene har en interessant og moderne design. Stoffet er spesielt impregnert og det er ikke vanskelig å fjerne tunge flekker.

Monolith - Stoff

  • Komposisjon 100 % Polyester
  • Martindale 100 000
  • Lysekthet 5
  • Nupping 4

Monolith er ekstremt slitesterke og holdbare stoff. Monolith har ikke bare et elegant utseende, men fremfor alt funksjonaliteten, dvs. bruken av teknologi som gjør det vanskelig å absorbere spilte væsker. Stoffet er dekket med et spesielt beskyttelseslag, som danner et belegg mot rask separasjon av væsker. Dette forhindrer umiddelbar absorbering av vann gjennom stoffet.

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde46 cm
Sittedybde60 cm
Dimensjoner på soveområdet121x193 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ÅpningsystemDelfin
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeMonolith
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre
Martindale100 000
Materialverdier100% Polyester
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenFleksibelt skum T 30.
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Quadro”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *