Hjørnesofa Murcia

Add to Wishlist

kr 15,999.00 kr 17,999.00

-11%

8 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Murcia er en stilig og plassbesparende sovesofa, designet for økt sovekomfort.

Levering: 10 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_W1YMS
Kategori:

Murcia er en hjørnesofa som tilbyr en komfortabel sittekomfort på dagen og gir overnattende gjester en god natts søvn. Havana passer perfekt i en mindre stue eller på gjesterommet..

Ekstra soveplass

Murcia hjørnesofa er for deg som skal bruke sovesofaen mest som sofa og samtidig setter store krav til gjestesengen.

Beholder for sengetøy

Puter, leker og sengetøy kan oppbevares i den store beholderen under setet.

Kvalitet

Murcia er konstruert av en kombinasjon av kvalitet furu og hardt bøketre. Konstuction forsterket med MDF -brett, er solid og holdbar, takket være at hjørnet vil nytes i mange år.

Rosario - Stoff

Hyggelig og delikat stoff har blitt fremhevet med naturlige farger og en moderne struktur. Materialet er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, takket være det vil det raskt livre opp ethvert arrangement, og understreke dens unike karakter.

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sokkel / Ben høyde12 cm
Dimensjoner på soveområdet130 x 220 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ÅpningsystemDL Automat
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser3

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeRosario
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre
Martindale45 000
Materialverdier100 % Poliester
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenFleksibelt skum T 30.
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Murcia”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *