Bestseller

Hjørnesofa Misty 275

Add to Wishlist

kr 24,999.00 kr 32,999.00

-24%

1 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Hjørnesofa Misty 275 er enkel å vedlikeholde og tar ikke mye plass, men tilbyr likevel rikelig med sitteplasser. Misty er en moderne kombinasjon av komfort og design.

Levering: 5-6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_8G2WO
Kategori:

Den klassiske, enkle designen og myke beigefargen vil understreke interiørets betydelige eleganse. Solid og komfortabel, det vil være midtpunktet i stuen din, hvor du vil tilbringe tid komfortabelt. Det brede setet har plass til 4 personer der du enkelt legge deg ned og hvile. Misty 275 hjørnesofa er designet for det skandinaviske interiøret og i minimalistisk stil er det et møbel som vil passe alle.

Justerbar nakkestøtte

Hjørnesofa Misty 275 er utstyrt i justerbar nakkestøtt, som gjør at vinkelen på sete tilpasser seg kroppens minste bevegelser. Sannsynligvis mange ganger mens du satt på sofaen, etter en stund begynte du å føle ubehag? Denne funksjonen er den perfekt for dag- og natthvile, garantere maksimal komfort og best hvile for ryggen din.

Relax funksjon

Relax funksjon hvor setet trekke seg ut automatisk. Ett trykk på en knapp er nok til å utvide setet til ekstre ca.30 cm.

EnjoyMe - Stoff

EnjoyMe stoff er et førsteklasses chenillestoff. EnjoyMe 09 er et tekstil som består av 100% polyester, som gjør det lett og holde rent, samt kan vaskes på håndvask i vaskemaskinen. Stoffet er testet for fravær av miljøskadelige stoffer og er barnevennlig. Dens ekstra fordel er flammehemming. EnjoyMe er et mykt og behagelig med god slitesterkhet. EnjoyMe er også ganske lett å holde rent, og trenger kun en fuktig klut for å fjerne de fleste flekker. Vi anbefaler derimot at dere kjøper en stoffrulle av oss for enkel rengjøring av støv og/eller pels fra velur.

  • Komposisjon: 100% Poliester
  • Martindale: 100 000
  • Lysekthet: 5
  • Nupping: 5

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde55 cm
Sittedybde58-76 cm
Sokkel / Ben høyde15 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

SerieMisty
Treramme Garanti2 år
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeEnjoyMe
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre.
Martindale100 000
Materialverdier100 % Poliester.
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenFleksibelt skum T 30.
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Misty 275”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *