Hjørnesofa Chivas

Add to Wishlist

kr 20,999.00 kr 23,999.00

-13%

3 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Chivas er en tidløs og moderne hjørnesofa på samme tid, som passer inn i ethvert interiør. De komfortable,og koselige tykke dunputene er kontraster til de slanke og rette linjene på rammen.

Levering: 6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_Q78K1
Kategori:

Chivas hjørnesofa nøye fokuserer på balanserte proporsjoner, komfort og dekorative detaljer. Hjørnesofa har rene linjer og en luksuriøs komfort. Med fantastiske dype og myke puter er sofaen den perfekte møteplassen for familie og venner.

Beholder for sengetøy

Sted til oppbevaring av barnas leker. Praktisk lagring vil også hjelpe deg å spare plass.

Design

De fine høye eikbena løfter hjørnesofaen og gir de en karakteristisk design. Oland hjørnesofaen har et delikat utseende. Den er konstruert av solide materialer av ypperste kvalitet og laget for hånd, noe som gjør at den tåler bruk og kan godt være rommets samlingspunkt.

Ekstra soveplass

Chivas hjørnesofaen er for deg som skal bruke sovesofaen mest en hjørnesofa og samtidig setter store krav til gjestesengen. Oland hjørnesofa er et perfekt sted hvor i kvelden du kan leke sammen med barna på stor og myk seng overflaten. Soveområde på 205×122 cm.

Stoff

Våre easyclean-serier kombinerer den nyeste flekkfrie teknologien med robuste og vakre vevninger for å sikre langvarig, lite vedlikehold, lett å rengjøre stoffer.

Element - Stoff

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde45 cm
Sittedybde56 cm
Sokkel / Ben høyde15 cm
Dimensjoner på soveområdet202x122 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ÅpningsystemDelfin
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeElement
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre. Dyrevennlig. Barnevennlig.
Martindale100 000
Materialverdier100% Polyester
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenFleksibelt skum T 30.
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Chivas”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *