Hjørnesofa Caldo

Add to Wishlist

kr 21,999.00 kr 28,999.00

-24%

5 personer ser på dette produktet akkurat nå.

Caldo hjørnesofa designet for å gi deg en komfortabel plass å sitte, og i tillegg gi deg muligheten til å tilby gode soveløsninger. 

Levering: 6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_3SCV4-1
Kategori:

Hjørnesofa Caldo gjøres enkelt om fra sofa til seng, og gir den søvnige en god natt søvn. Ekstra soveplass, justerbar nakkestøtte og sete som trekkes ut elektriskputer gjør dette til en moderne sofa som er laget for folk som leter etter funksjonelle løsninger kombinert med en klassisk, elegant design.

Justerbar nakkestøtte

Caldo hjørnesofa har justerbar nakkestøtte gir deg en trygg og komfortabel støtte, og tilpasser seg kroppen din uansett hva du gjør.

Husea for familie.

Caldo hjørnesofa gir deg den beste komfort du kan tenke deg. Oppbevaringen kan brukes som ekstra leke kasen. Når sofaen er skiftet til et seng, får du ekstra plass for å lekke eller slappe av med famienien.

Ekstra soveplass

Ekstra soveplass gir deg et fantastisk hvilested når du trenger en lur etter middag. Sofaen med en gang kan forvandles til en dobbeltseng og gir et sted å sove for to personer.

Staunch - Stoff

Ekstremt vakkert, vevd med flerfargede tråder, Staunch-stoffet er vennlig mot barn og dyr. Stoffet utmerker seg ved sin sammensetning, som har blitt tildelt OEKO-TEX-sertifikatet. Prisen beviser den høye kvaliteten på produktet som kommer i direkte kontakt med menneskelig hud. Materialet er ekstremt behagelig å ta på og kan enkelt rengjøres med kun vann. Det kjennetegnes ved høy motstand mot lys, takket være at stoffet ikke vil miste fargen over tid.

Komposisjon: 100% Poliester
Martindale: 40 000
Lysekthet: 5
Nupping: 5

Ekstremt vakkert, vevd med flerfargede tråder, Staunch-stoffet er vennlig mot barn og dyr. Stoffet utmerker seg ved sin sammensetning, som har blitt tildelt OEKO-TEX-sertifikatet. Prisen beviser den høye kvaliteten på produktet som kommer i direkte kontakt med menneskelig hud. Materialet er ekstremt behagelig å ta på og kan enkelt rengjøres med kun vann. Det kjennetegnes ved høy motstand mot lys, takket være at stoffet ikke vil miste fargen over tid.

Komposisjon: 100% Poliester
Martindale: 40 000
Lysekthet: 5
Nupping: 5

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde46 cm
Sittedybde54 cm
Sokkel / Ben høyde12 cm
Dimensjoner på soveområdet112x202 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeStaunch
UtseendeStoff
Stoff egenskaperBarnvennlig. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre. Høy kvalitet.
Martindale40 000
Materialverdier100 % Poliester.
Fyll SetteFleksibelt skum T 30 + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenFleksibelt skum T 30.
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenTre

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Caldo”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *