Hjørnesofa Baggio

Add to Wishlist

kr 17,999.00 kr 19,999.00

-10%

11 personer ser på dette produktet akkurat nå.

En myk og komfortabel hjørnesofa Baggio som finnes i flere ulike farger.

Levering: 6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_92U41
Kategori:

Baggio sofa med Relax Funksjon er perfekt for kosekvelder og lange filmseanser. Her sitter du komfortabelt over lengre tid. Baggio er kledd i et Letto Pet Friendly stoff.

Komfort

Sitteputen er sjenerøst fylt med skum og ryggputene er fylt med en blandning av skumpinner og ballfiber. De store, myke og deilige putene kommer til å få deg til å bli sittende lengre enn du hadde tenkt! Sofaen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig, avslappet inntrykk.

Justere nakkestøtter

Justerbart nakestøtten for at du skal kunne tilpasse sofaen etter akkurat deg.

Relax Funksjon

Relax Funksjon hvor setet trekke seg ut automatisk. Ett trykk på en knapp er nok til å utvide setet til ekstre ca.50 cm.

Oppbevaring

Baggio hjørnesofa har også et stort og praktisk oppbevaringsrom.

Rosario - Stoff

Hyggelig og delikat stoff har blitt fremhevet med naturlige farger og en moderne struktur. Materialet er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, takket være det vil det raskt livre opp ethvert arrangement, og understreke dens unike karakter.

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde45 cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ÅpningsystemDelfin - Forleng rammen under setet og løft den med et håndtak. Møblene trenger ikke flyttes bort fra veggen.
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeRosario
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre. Dyrevennlig. Barnevennlig.
Martindale100 000
Materialverdier100% Polyester
Fyll SetteSilikonfibre (fiocco) og høyelastisk skum. + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenHøyelastisk skum. T 30
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Baggio”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *