Hjørnesofa Atlanta

Add to Wishlist

kr 18,999.00 kr 20,999.00

-10%

1 personer ser på dette produktet akkurat nå.

En myk og komfortabel hjørnesofa Atlanta W som finnes i flere ulike farger.

Levering: 6 uker

Special Color:

+47 41 22 78 24Man - Fre: 8:00 - 20:00 Lør: 10:00 - 18:00
Spør om et produkt
Varenummer:
HU_21X6W
Kategori:

Atlanta W er en sofa med plass for hele familien. Den har god oppbevaringsplass til både overmadrass og sengetøy. Med en enkel manøver forandres den fra en vanlig sofa til en sovesofa. Sofaen er perfekt for kosekvelder og lange filmseanser. Her sitter du komfortabelt over lengre tid.

Komfort

Sitteputen er sjenerøst fylt med skum og ryggputene er fylt med en blandning av skumpinner og ballfiber. De store, myke og deilige putene kommer til å få deg til å bli sittende lengre enn du hadde tenkt! Sofaen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig, avslappet inntrykk.

Justere nakkestøtter

Justerbart nakestøtten for at du skal kunne tilpasse sofaen etter akkurat deg.

Gjesteseng

Atlanta W er spesielt designet for deg som vil sitte godt, men som samtidig setter krav til gjestesengen.

Oppbevaring

Atlanta W hjørnesfoa har også et stort og praktisk oppbevaringsrom.

Rosario - Stoff

Hyggelig og delikat stoff har blitt fremhevet med naturlige farger og en moderne struktur. Materialet er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, takket være det vil det raskt livre opp ethvert arrangement, og understreke dens unike karakter.

Hvordan vedlikehold av tekstilmøbler ?

Begynn å rengjøre møbelstoffet så snart du ser at at støvsuging og vanlig støvtørking ikke lengre er nok. Uansett hvilket møbelstoff du velger, er jevnlig rengjøring viktig. Vær derfor flink med støvsugeren. Vi vet at fett og smuss bryter ned trekket, og det gjelder både hud og tekstil. Med jevnlig rengjøring holder sofaen seg fin lengre. Samme prinsipp gjelder for impregnering – den har antistatisk virkning, og er også nuppehemmende. Impregnering gjør også sofaen mer motstandsdyktig mot flekker.

Hva er martindale slitasjetest ?

Martindaletesten måler slitestyrken i et møbeltekstil. Nivået angis i et omdreiningstall. Antall omdreininger leses av ved registrering av to trådbrudd. Et møbelstoff for normal bruk bør ha min. 70 000 martindale. 

Hva er fargeekthet ?

Denne testen beregner stoffenes fargeekthet i forhold til vann, saltvann og svette og simulerer en som sitter i en sofa i 4 timer med svett rygg. I en test legges det gjennombløtte teksti­let i kontakt med et refe­ransetekstil og det påføres et bestemt trykk i 4 timer ved 38 grader C. Det sjekkes så om fargen smitter over på referan­setekstilet.
I en annen test gnis et hvitt tekstil mot det som skal testes for å sjekke om fargen går av ved gnidning, f.eks. når man tørker av sofaen med en våt klut. Når prøvene tørker blir de målt mot en gråskala og gitt karakter på en skala fra 1 til 5 der 5 er best.

Hva er nupping (pilling) ?

Pilling (NUPPING) testes også på Martindalemaskinen, ved at maskinen gjør en annen bevegelse. Prøvestykkene blir gnidd mot hverandre og stoppes ved 500, 1000, 2000 og 5000 omdreininger for bedømmelse. Skalaen går fra 1 til 5, der 5 er best. 

Hva er lysekthet?

Lysekthet Tekstiler forandrer seg når de blir utsatt for lys, vann, vask eller andre påkjenninger. Alle stoffer og farger falmer og blekner over tid, men enkelte farger falmer likevel raskere enn andre. Lysekthet angir evnen et fargestoff har til å bevare fargen sin når det utsettes for lys, spesielt sollys. Jo mer tekstilene blekner eller falmer, jo dårligere er lysektheten. Man måler gjerne lysektheten på en skala fra 1-8, der 8 er det beste. I henhold til standarden EN ISO 105-B02 bør tekstiler ha en lysekthet på 5.

Generell informasjon

Farge
Side
Bredde
Høyde
Lengde

Tillegg Mål

Sittehøyde49 cm
Dimensjoner på soveområdet135 x 215 cm cm
Levering-minimumsbredden på kommunikasjonsruten80 cm

Tillegg Info

ÅpningsystemDelfin - Forleng rammen under setet og løft den med et håndtak. Møblene trenger ikke flyttes bort fra veggen.
ArmlenerPolstret. Ikke justerbar.
Polstret baksideJa
Beholder for sengetøy1
Siteplaser4

Konstrucjon

TypeHjørnesofa
KonstruksjonTre. MDF. Møbelplate. Skum.
StoffmaterialeRosario
UtseendeStoff
Stoff egenskaperHøy kvalitet. Myk og behagelig å ta på. Lett å rengjøre.
Martindale 45 000
Materialverdier100% Polyester
Fyll SetteSilikonfibre (fiocco) og høyelastisk skum. + HR. Pocketfjærer.
Fyll SovefunksjonenHøyelastisk skum. T 30
Fyll RyggputerFleksibelt skum T 30 (blandning av skumpinner og ballfiber).
BenMetall

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnesofa Atlanta”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *