Hjørnesofa

Filter

Price

krkr

Functions

Lendge

Bredde

Høyde

Frage

Side

Hjørnesofaer

Hjørnesofa er et svært funksjonelt møbel som passer perfekt selv i en liten stue. Hjørnesofaer kommer i to typer, nemlig L-type og U-sofa som er basert på deres former. Med U-sofa sofaen skal hele familie få plass til å slappe av uten å miste plass i rommet. U-sofa
hjørnesofaer tilbyr mye plass og derfor har de blitt et hyppig valgt for store familier. Utforming av hjørnesofaer har sin bakgrunn i behovet for et praktisk og moderne design i små leligheter. Hjørnesofaer er en flott og enestålende oppfinnelse som fungerer fantastisk i moderne leiligheter og hybler, hvor kjøkkenet kommer i en åpen form. Her må ett rom fylle flere funksjoner, og store hjørnesofaer er perfekte for å sette usynlige grenser mellom sonene i leiligheten. Du kan ordne møblet slik at det avgrenser kjøkken, spisestue og stue.

Sammenleggbare hjørnesofaer med sovefunksjon

De populære sammenleggbare hjørnesofaer er svaret på problemet med leiligheter der ett rom må være nok til stue og soverom, og kanskje når gjestene dine trenger overnatting. Sammenleggbare hjørnesofaer i stuen lar det arrangere et funksjonelt rom for å sove og hvile
seg på samme tid. Derfor er det viktig å bestemme seg for hvilke funskjoner skal sofaen fylle i stuen. Den multifunksjonelle hjørnesofaen vil være perfekt som ekstra soveplass i
gjesterommet. De kan også fungere som sengen hvis du bor i en hybel hvor et separat soverom finnes ikke. Små hjørnesofaer kommer i foskjellige størrelser og derfor kan du finne en passende modell for et veldig lite rom også. Om dagen fungerer den modulære
hjørnesofaen som en komfortabel sofa, og om kvelden tar det bare noen få sekunder for den å bli til en komfortabel dobbeltseng. Vi tilbyr billige hjørnesofaer med sovefunksjon, f.eks.
130×215, 140×210, 130×220, 120×215 og til og med 140×320 cm. Hvis du ønsker å kjøpe en sovesofa til en liten leilighet, kan du velge en hjørnesovesofa med sengebeholder, hvor dyne og puter kan oppbevares. Detter fører til at du sparer mye plass i rommet, og derfor blir det
lettere å holde din lelighet ren og i orden. Sammenleggbare hjørnesofaer med sovefunksjon er en perfekt idé for hvert rom om du ønsker å få ekstra soveplass enten for deg selv eller gjestene dine.

Moderne, polstrede, sammenleggbare hjørnesofaer forsikrer sunn avslapning

Det er utrolig betydelig å ha møbler som hjelper deg med å hvile og kose deg etter en dag full av plikter. Du tilbringer mesteparten av fritiden din med familie og venner. Med en gang du
definerer behovene dine, blir valget mye enklere. Det er også viktig å ta hensyn til størrelse på rommet ditt. Polstrede og sammenleggbare hjørnesofaer trenger nokså mye plass når de skal fungere som et møbel hvor du kan drømme.

Komfort fremfor alt

Husk at det er bare din komfort som teller. Hvis du ønsker å slappe av på de komfortable møblene dine, bør du følge de velprøvde løsningene som sikkert kommer til å fungere i din leilighet. Husk at stilen til stuen din er også viktig! Derfor bør du ta hensyn til interiøret i stuen og hvert element bør velges i samsvar med din smak, spesielt når det kommer til sofatrekk.

Høyre- eller venstrevendt hjørnesofa?

Det er spørsmålet! Mange har problemer med å velge en riktig og passende sofa. Hva er forskjellen på dem go hvordan bør de velges Høyrevendt hjørnesofa er en sofa hvor en kortere modul finnes på den høyre siden. Venstrevendt hjørnesofa defineres på samme måte – hvis den kortere modulen finnes på den venstre siden, kaller man den type sofa en venstrevendt hjørnesofa. Hvordan kan du sjekke hvilken sofa blir best for deg? Først anbefaler vi å stanse og titte på plass hvor sofaen skal stå i framtiden. Hvis du synes at det blir best med den kortere modulen på den venstre siden, bør du velge venstrevendt sofa. Om den kortere modulen ser bedre ut eller fungerer bedre på den høyre siden, bør du velge høyrevendt hjørnesofa.
Hvis du ikke er helt sikker på hvilken sofa bør kjøpes, anbefaler vi å velge en universiell hjørnesofa. Slik trenger du ikke å bekymre deg, og du kan velge siden til hjørnesofaen din under montering. Den andre fordelen med en universiell hjørnesofa er at det blir enklere å tilpasse den til interiøret ditt i rommet – du trenger ikke å kjøpe en ny sofa om du vil bytte siden til modulen.

Stor hjørnesofa til stue – u-type og l-type sofaer

Hjørnesofaer fungerer bra både i små hybler og store leiligheter. Derfor tilbyr vi også et bredt utvalgt av store U-sofaer som fungerer fantastisk om mange vil slappe av på dem samtidig. De store U-sofaer skaper en veldig koselig atmosfære hjemme og de er også perfekte for store familier eller når du er en fan av store fester med mange gjester. L-sofaer er en mindre variant som består av to- eller treseters sofadel som kan kombineres med en sittemodul eller en sjeselong. Du trenger ikke å gjøre dem om til seng om du vil sitte komfortabelt – L-sofaer er koselige å sitte på rett som de er! Du kan også velge mellom høyre- og venstrevendt L-sofaer. Før du kjøper dem, sjekk hvilken sofa blir best for deg og designen din i stuen. I vår butikk tibyr vi både høyre- og venstrevendt hjørnesofaer.

Hvor bør hjørnesofa plasseres?

Det perfekte stedet å plassere din hjørnesofa i stuen trenger ikke å være hjørnet av rommet ditt. De store hjørnesofaene kan også plasseres midt i stuen! Hjørnesofa kan hjelpe deg med å sette usynlige grenser mellom sonene i stuen. Hjørnesofaer som produseres i dag kommer med en perfekt finish på alle sider. Begge sider av sofaen din skal se imponderende ut. Størrelse på rommet spiller ingen rolle heller, siden du kan bestille skreddersydde hjørnesofaer som tilpasser hjemmet ditt. Om du ønsker at sofaen din blir det sentrale punktet i rommet, ta bare hensyn til baksiden av sofaen. Husk at ryggestøtte må være høy nok slik at du kan lene deg fritt mot den. I tilleg, om du ønsker å plassere en sammenleggbar hjørnesofa med sovefunksjon midt i stuen, sørg for at det blir nok plass til den etter du gjør den om til seng.

Hjørnesofaer – hvilken stil bør velges?

Mange antar feilaktig at en hjørnesofa bare passer inn i en moderne stue. Heldigvis tilbyr møbelprodusenter en rekke hjørnesofaer med høykvalitets møbeltrekk. Svært komfortable og romslige sofaer tilpasser stuene arrangert både i en moderne og klassisk stil. De mest eksklusive modellene er hjørnesofaer i skinn som ser imponerende ut når de kombineres med tremøbler. Hjørnesofaene med ben som gjør stuen om til en skandinavisk stil er også ekstremt populære. Sofaer på bena er ikke bare stilige, men de også gjør det mulig å støvsuge plassen under dem raskt og enkelt. Det anbefales å kombinere hjørnesofaer på bena med komfortable og passende lenestoler slik at man kan få en tradisjonell stil som refererer til stilen fra New York eller Paris. Hvis du vil stuen din få slik stil, er det verdt å tenke på de gråe eller mørkeblåe hjørnesofaene. Disse fargene er de mest karakteristiske for elegant og klassisk interiør. Moderne hjørnesofaer kommer også med en rekke funksjoner som kan gjøre ditt liv enklere. Du kan velge hjørnesofa med automatisk utfolding system, ryggstøtter som kan flyttes, forsterkede LFK-fjærer, bondel-fjærer eller andre tillegg i form av rygestøtte med et lite bord hvor en kopp kaffe kan også plasseres når du hviler deg. Moderne hjørnesofaer blir valgt av folk som setter pris på multinksjonaliteten til møbler og komfort.

Hva slags hjørnesofaer tilbyr vi?

I vår butikk tilbyr vi alle typer små og store hjørnesofaer. Avhengig av rommets størrelse, kan du velge et høyre- eller venstrevendt hjørnesofa. Om du søker sammenleggbare sofaer som kan enkelt omgjøres til senga, anbefaler vi sammenleggbare hjørnesofaer med sovefunksjon. Små hjørnesofaer (200 x 140) er den perfekte løsningen for et lite rom. Vi tilbyr også et bredt utvalg av møbletrekk – ensfarget eller mønstret.

Hvorfor er det verdt å kjøpe hos oss?

I mange år har butikken vår tilbudt møbler av utmerket kvalitet fra polske produsenter, bl.a. sammenleggbare hjørnesofaer, lenestoler og hjørnesofaer med sovefunksjon. Vi tilbyr faglige råd om valg av møbler til hvert rom. Vi sørger for transport til oppgitt adresse, uavhengig av hva som blir kjøpt – en stor hjørnesofa til stuen, en liten sammenleggbar hjørnesofa eller hjørnesofa i skinn. Hvis du ser etter sofaer som modulsofaer, store hjørnesofaer, hjørnesofaer i skandinavisk stil, hjørnesofaer med puffer, se tilbudet til vår butikk!