Sovefunksjon

Filter

Price

krkr

Functions

Lendge

Bredde

Høyde

Frage

Side

Sovesofa

For deg som vil ha høy funksjonalitet eller har lite plass i hjemmet, er en liten eller stor sovesofa den ultimate løsningen. Sovefunksjonen passer perfekt om du bor smått, om stuen også er soverommet, du ofte har overnattingsgjester – eller bare vil ha en fantastisk loungesofa til filmkvelder med familien. Det er praktisk å alltid ha en komfortabel soveplass klar om du skulle få overnattingsgjester! Våre sovesofaer er av høy kvalitet, er like behagelige og ser ut som vanlige sofaer på utsiden. Vi elsker multifunksjonelle møbler. Flere av modellene våre har oppbevaringskasse, regulerbart nakkestøtte eller sovefunksjon.

Sovesofa uten sjeselong

En sovesofa uten sjeselong kan nok sies å være den mest klassiske typen sofa, som alltid vil passe perfekt for de aller fleste rom. Disse kommer som regel i modeller med enten 2-seter eller 3-seter, men du kan også finne modeller med enda flere seter. Hvis det er en liten sovesofa du er ute etter, så er denne typen et spesielt godt valg for deg.

Hjørnesovesofa

Her hos Husea.no finner du et stort sortiment av hjørnesovesofaer, som passer til dine behov, likegyldig hvordan de høres ut og materialiserer seg. Du kan for eksempel velge en klassisk og elegant sovesofa i farger som grå og sort, som vil passe inn i langt de fleste rom. Eller du kan velge en U-Sofa med sovefunksjon, hvis du vil ha mulighet for riktig å legge deg og slappe av om dagen – og om natten lage om den til en herlig seng med ekstra meget plass til deg. Så du stadig kan legge deg, når du skal sove. Sjeselongen tilbyr også ekstra god plass til å opbevare alle sine ting og saker i oppbnevaring for sengetøy, så de er uten for syne. Hvis du er i tvil om, hvilken modell du skal velge, hvilke matrialer de er utført i, eller hvordan sovesofaene vil passe inn hjemme hos deg, så er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Ulike typer av sovesofaer

Det finnes ulike typer av sovesofaer, varianter som felles ut fremover eller på langsiden. På en sovesofa som felles ut fremover ligger oftest sengeinnsatsen under seteputene og disse sovesofaene ser mer ut som tradisjonelle sofaer uten seng. De fleste av våre sovesofaer som kan felles fremover har en enkel sengeramme, så vi anbefaler at de framfor alt brukes til tilfeldige overnattinger.
I en sovesofa du feller ut på langs sover du langs med sofaens lengde. I de fleste tilfeller finnes det en ekstra seng som felles ut fra under sofaen. Denne sofaen kan man bruke som en permanent soveplass da den ofte har en fjærmadrass, som tilbyr en høykvalitativ liggekomfort. En sovesofa som felles ut på langs tar generelt sett mindre plass når den er oppredd og felt ut enn en sovesofa som du feller den ut fremover.

Smart oppbevaring på soverommet

Det viktigste stikkordet for effektive og gode oppbevaringsløsninger på stue er hjørnesofa med oppbevaring– du bør ha plass til alle klær og sko som er i bruk, og det må være enkelt og smidig å komme til når du skal ha tak i dagens antrekk.

En praktisk sovefunksjon

Hemmligheten bak å innrede et rom eller et helt hus – om det enten er smått eller stort – er å finne møbler, som passer inn og utnytter plassen best mulig. En måte å gjøre det på er ved å velge møbler, som har flere funksjoner, som eksempelvis sovesofaen har. Still den sammen med et lite sofabord, en lampe og et tv, og så har du en stue. Om kvelden forvandler du sofa til seng, lampen blir leselampe, sofabord blir til nattbord og til tv’et. Nå har du plutselig et soverom. Smart, enkelt og multifunksjonelt. Derutover er sovesofaen praktisk, fordi den som oftest inneholder innbygget små rom, som gir deg plass og mulighet for å oppbevare forskjellige ting, så de ikke ligger og flyter på sofaen eller rundt omkring på rommet. Det kan eksempelvis være dyne, laken og pute, men det kan også være klær, sengetøy, bøker eller andre ting. Plassen er der, men det er opp til deg, hvordan du utnytter den.