Husea barnevennlig

Husea Møbelstoff.

Husea for Familien er en linje med spesielle produkter hvor pris settes på familien. Bryr du deg om sofaen din er ren eller ser bra ut? La det være! Kos deg med kjærene dine i dag! Med Husea sine sofaer vil de varmeste minnene dine skapes. Du trenger ikke lenger å velge mellom skjønnhet og nytte.

 • Easy Clean

  Easy Clean

  Dato + vin = Easy Clean.

 • Water Repellent

  Water Repellent

  La barn være barn.

 • Pet Friendly

  Pet Friendly

  Han vil også kose seg på din ny sofa.

 • Virus Protected

  Virus Protected

  Du vet ikke hva jeg gjør når jeg er alene.

 • Super Sterk

  Super Sterk

  Tåler mere du tror. Strongman.

 • Husea barnevennlig - Easy Clean
 • Husea barnevennlig - Water repellent
 • Husea barnevennlig - Pet friendly
 • Husea barnevennlig - Virus protect
 • Husea barnevennlig - Fire proof

Husea for Familie, mye mer enn du tror.

Child on the sofa
Women on the sofa
Daughters on the sofa
Husea Familly
Child on the sovesofa
Brothers and sisters on the sofa
Full family on the sofa
Family with dog on the sofa
Kid reading on the sofa

Den nyeste teknologien.

Skap fred for deg selv og barna dine.
Skap et godt og langt liv for møblene sine.

Ketchup

Saus

Penn

Appelsinjuice

Cola

Egg

Kaffe

Ripsjuice

Rødbetsuppe

Sjokolade

Sotde

Te

Tusj

Vin

Yoghurt

Alt rent i et øyeblikk – bare med vann!

Under produksjonsprosessen blir fibrene dekket med en spesiell finish som beskytter stoffet mot inntrengning av smuss. Takket være dette kan du rense alle flekker raskt og effektivt. Søler du noe? – Uansett om det er kjølt vin eller varm kaffe, kan du gjerne gå og hente papirhåndklær og tørke stoffer straks opp! .Hvis væsken faller på stoffet fra stor høyde, kan kraften fra støtet føre til at noe av det kommer inn i hulrommene mellom fibrene i stoffet.

Det samme skjer når barnbarna gnir saften inn i et stoff mens dete leker. Selv da - ved å trykke på den fuktige flekken med absorberende håndklær - kan vi fjerne væsken og tørke stoffet. Husk å bytte ut håndklærne med tørre mens du tømmer væsken. Det anbefales å spraye det rengjorte området med rent vann og tørke det med håndklær igjen.

Vanskelig absorpsjon av væsker.

Teknologien for å dekke stoffet med et spesielt hydrofobt belegg, hindrer absoprsjon av væske effektivt og samtidig etterlater dråper på overflaten av materialet. Systemer garanterer ikke at stoffet ikke kan flekkes eller at hver flekk kan fjernes uten spor. Det skal behandles som beskyttelse ved en ulykke, og beskyttes ikke hundre prosent og permanent mot alt som stoffet kan møte. Så lang som erfaring viser, er rengjøringsresultatene til en viss grad avhengig av renholderens manuelle ferdigheter.

Kjæledyrvennlig.

Produkter fra denne gruppen har gjennomgått spesialiserte laboratorietester for å sjekke motstand mot hevelse forårsaket av riper. De er preget av høyere holdbarhet og enkel rengjøring.

Love Them

Hvis du har et kjæledyr, må enkel rengjøring av polstrede møbler være absolutt en viktig sak for deg. Du kan puste lettet ut - mange av de Dyrevennlige Magic Home-stoffene kan rengjøres med vann. Setter du pris på holdbarheten til polstringen og dens motstand mot klørne til firebeinte familiemedlemmene dine? Dyrevennlige Magic Home-stoffer har blitt testet for å bekrefte økte motstand mot drag, det vil si at de trekker i tråder når de blir ripert.

Finn ut hvordan en slik laboratorietest fungerer: Stoffprøven legges på en roterende rulle. En vekt opphengt i en kjetting, dekket med pigger, ligger fritt mot en materialprøve. Rullen roterer, får vekten til å sprette fritt fra overflaten av prøven og treffe pigget verktøyet mot stoffet. En slik effekt på testmaterialet er så nært som mulig effekten av dyreklør. Nesten alle produkter fra Forgotex-tilbudet ble testet vellykket. Du kan være sikker på at stoffene dedikert til kjæledyrelskere viser motstand mot riper over gjennomsnittet.

Effektiv mot virus.

Virus Protect er et innovativt belegg som gir permanent beskyttelse mot virus, bakterier og sopp.Dens aktive molekyler trenger inn i DNA til mikroorganismer, noe som resulterer i deres effektive ødeleggelse. Virus Protect beskytter overflaten av stoffet i lang tid, og desinfiserer det aktivt.

Virusbeskyttelse nøytraliserer alle virus, bakterier, sopper, mitte og andre mikrober.

Stoffer med Virus Protect-belegg er trygge for både mennesker og miljø. Dette bekreftes av Oeko-Tex Standard 100-sertifikatet. Slik blir man sikker på at materialene er frie for skadelige stoffer og er også helt trygge for mennesker. , takket være at vi er sikre på at stoffer med dette belegget er fri for skadelige stoffer og helt trygge for menneskers helse.Denne typen belegg brukes i tanndesinfeksjon, på leker for små barn og datatastaturer. Belegget inneholder ikke sølv og tungmetaller.

Virus protect er trygg for deg og dine kjære.

Virussykdommer eller bakterielle infeksjoner er oftest forårsaket av kontakt med en smittet person eller en infisert overflate. I vårt hjem har vi kontakt med tekstiler på møbler hele tiden. Virus Protect er utviklet slik at det fjernes alle farlige mikroorganismer fra overflatene. Den består av millioner av aktive molekyler som trenger inn i den ytre membranen til mikroorganismer, noe som fører til deres effektive ødeleggelse. Det reduserer 99,9 % av bakterier, virus og sopp på møblene, noe som gir beskyttelse og fred for deg og dine kjære.

Flammehemmende stoffer.

Sikkerhet er nøkkelen!

Oppfyller kravene i EN 1021-1 (lav brennbarhet).

En av de vanligste årsakene til brann i boligbygg er en sigarettstopp. Persempra-stoffer har bestått testen som bekrefter muligheten for antennelse fra brannkilden, som er en glødende sigarett, som oppfyller kravene i EN 1021-1- standarden.

Selv om leiligheter og eneboliger i Polen ikke er forpliktet til å bruke møbler som oppfyller flammehemmende standarder, bryr Persempra seg også om sikkerheten til kundene våre i denne forbindelsen. Persempra-stoff i henhold til EN 1021- 2-standarden, som også er motstandsdyktig mot antennelse fra en brannkilde tilsvarende flammen til en fyrstikk, kan produseres på forespørsel.